Νυφικό χτένισμα

Μετά το νυφικό, το δεύτερο πιο σημαντικό σημείο της εμφάνισής σας, στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για να είστε απαστράπτουσα την ημέρα του γάμου σας, είναι φυσικά τα μαλλιά σας. Η επιλογή ενός καλού κομμωτή που αξίζει να εμπιστεύεστε είναι μια πολύ καλή αρχή. Θα πρέπει όμως κι εσείς η ίδια να ακολουθήσετε με ευλάβεια ορισμένες συμβουλές, για να είστε σίγουρες ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο. Μην πανικοβάλεστε! Η όλη διαδικασία δεν είναι καθόλου κουραστική. Αντίθετα είναι ιδιαίτερα απολαυστική! 
   
 
 
 

 

 
 
 • Τέσσερις μήνες πριν το γάμο επιλέξτε τον κομμωτή που θα επιμεληθεί το χτένισμά σας. Στο διάστημα αυτό εσείς θα σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να τον εμπιστευτείτε, κι εκείνος θα έχει το χρόνο θα μάθει τις προτιμήσεις σας και τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών σας.

 • Ενημερωθείτε από το ίντερνετ και τα περιοδικά για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Συζητήστε τις ιδέες σας με τον κομμωτή σας για να δείτε κατά πόσο μπορούν να εφαρμοστούν στο δικό σας κεφαλάκι.

 • Δοκιμάστε καινούργια στυλ για να ανακαλύψετε τι σας πηγαίνει, αλλά μην δεχθείτε αβίαστα οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή σας προτείνει. Πείτε του με θάρρος τη γνώμη σας για τις προτάσεις του.

 • Ένα μήνα πριν το γάμο ξεκινήστε τα δοκιμαστικά χτενίσματα. Φωτογραφίστε τα διαφορετικά χτενίσματα για να μπορείτε να τα ξαναδείτε με την ησυχία σας και να καταλήξετε σε αυτό που προτιμάτε.
  Xtenisma_2

 • Το στυλ του νυφικού σας αλλά και το υλικό του, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το χτένισμά σας. Εξασφαλίστε μια φωτογραφία του νυφικού για να τη δείξετε στον κομμωτή σας ώστε να καταλήξει στα στυλ που θα σας ταιριάζουν.

 • Οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας θα πρέπει να γίνει δύο τουλάχιστον μήνες πριν το γάμο.
  Στο διάστημα αυτό το μαλλί θα «στρώσει» κι εσείς θα έχετε αρκετό χρόνο να συνηθίσετε τη νέα σας εμφάνιση.

 • Τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στο χτένισμα που θα επιλέξετε. Θα φορέσετε πέπλο και πως είναι αυτό; Θα στολίσετε τα μαλλιά σας με λουλούδια, στρας, στεφάνι ή ακόμα και τιάρα; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να συζητηθούν και να απαντηθούν γιατί επηρεάζουν άμεσα τις επιλογές σας.

 • Είναι πολύ πιθανόν στη δεξίωση να θελήσετε να αφαιρέσετε κάποιο στοιχείο (π.χ. το πέπλο) κι έτσι ενδεχομένως να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάπως το χτένισμά σας. Συζητήστε αυτή την πιθανότητα με τον κομμωτή σας για να βρει λύσεις.

 •  

  Ένα μήνα πριν τον γάμο θα πρέπει να αρχίσετε μια εντατική περιποίηση με μάσκες και προϊόντα ενυδάτωσης ώστε η εικόνα σας τη μεγάλη ημέρα να είναι άψογη. Δοκιμάστε προϊόντα για τα οποία είστε σίγουρη ότι είναι φιλικά προς το δέρμα σας.